Over Sozo Designs

Hoe Sozo mijn leven veranderde…

Hoi, mijn naam is Vasthi. Mijn hele leven lang heb ik gehoord over en geloofd in God. Er waren momenten dat ik boos was en teleurgesteld maar toch vond ik elke keer weer mijn weg terug naar de enige ware God. Ik heb mezelf altijd als christen gezien en ook zo geleefd. En toch kwam ik, gevoelsmatig, in februari 2020 pas echt tot een diep geloof en openbaring.

Mijn leven lag op zijn kop. Ik had mijn huis niet op de rots gebouwd maar op het zand, en toen de stormen kwamen bleef ik niet staan. Ik kreeg een burnout wat uiteraard een grote impact had op mij en mijn lieve gezin (ik ben getrouwd met een geweldige man en heb 2 kinderen mogen krijgen). Altijd moe en een angststoornis…Naast mijn eigen lichamelijke en mentale klachten was er ernstige ziekte in mijn familie en was ik zeer ontevreden op mijn werk. Al met al een zware tijd. Ik begreep niet waarom dit alles gebeurde en waarom ik geen grip kreeg op mijn leven. Waarom liet God dit toe? Achteraf begrijp ik dat ik zelf de veroorzaker was van mijn problemen en God juist degene was die mij eruit hielp en nog steeds helpt. Het Woord van God geeft leven: Zijn woorden zijn het leven voor wie ze aanvaarden, sterken heel het lichaam als een medicijn (spreuken 4: 22).

In februari 2020 kwam ik aanraking met het onderwijs van Andrew Wommack (Actueel – Charis Bible College / Andrew Wommack Ministries) waardoor ik leerde over genade en geloof en Sozo. Het heeft mijn leven compleet veranderd. In Johannes 8 staat dat de waarheid je vrijmaakt en dat is precies wat er gebeurde. Kennis en inzicht in het Woord van God maakte mij vrij, en dit blijft een proces uiteraard. Je stopt nooit met leren over God en Zijn Woord. Er zijn nog genoeg momenten waarop ik worstel en te maken krijg met teleurstellingen, verdriet en angst. Maar nu is er hoop en leert God mij wat er in Zijn Woord staat i.p.v. wat ik ervaar of voel. Door wat Jezus aan het kruis gedaan heeft (SOZO) ben ik nu vrij gemaakt en kan ik in vreugde leven! Van deze vrijheid en redding wil ik graag getuigen en daaruit werd Sozo Designs geboren. Delen wat God voor ons gedaan heeft. Prijs Hem want Hij is goed.

Kwaliteit

Alle kleding em accessoires van Sozo Designs zijn van goede kwaliteit. De meeste items worden van 100% katoen gemaakt, sommige van biologisch katoen. De ontwerpen zijn gemaakt door verschillende designers. Deze ontwerpen worden aangekocht door Sozo Designs en in overleg doorverkocht. Sinds 2022 zijn er ook Nederlandse ontwerpen gemaakt door Matthias de Smit.

‘Christelijke’ kleding

Wat houdt christelijke kleding eigenlijk in? Het lijkt me in de eerste plaats dat de kleding gebaseerd is op het Woord van God, de bijbel. Van het maken, ontwerpen tot aan het produceren en verkopen. Nette kleding van goede kwaliteit, waarin alle partijen gezegend worden met de aankoop en verkoop van producten met een christelijke achtergrond. Op dit moment verkopen wij dames, heren en kinder T-shirts, hoodies en truien. En ook een aantal accessoires zoals petten, keukenschorten en tassen. Wij maken alles op maat, de klant kiest het kledingsitem, de kleur, de maat en het ontwerp.

Waar wij op hopen is dat het gekochte item veel zegen brengt aan degene die het koopt maar ook zeker aan alle mensen die tekst in de toekomst mogen lezen: je buurvrouw, die jongen achter de kassa in de supermarkt, je collega of familieleden. Een doeltreffende tekst kan tot hele mooie, diepe gesprekken leiden.